تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
گوشت چرخكرده، نعنا، زنجفیل، تخم گشنیز، ادویه گرامماسالا، پودر چیلی و ماست را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
حالا هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از این مخلوط بردارید، در دست به شكل بیضی درآورید، در سینی بچینید و رویش را بپوشانید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید، سپس نیمی از روغن را در تابه بزرگ و مناسبی بریزید و اطراف كوفتهها را در روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شود. اینك كوفتهها را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
حالا باقیمانده روغن را در همان تابه بریزید و روی حرارت بگذارید، پیاز، سیر، هل، ادویه گرام ماسالای اضافی، زردچوبه و زیره را در آن تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود.
اینك گوجهفرنگی، رب گوجهفرنگی، بادمجان و چیلی را بیفزائید و به مدت تقریبی 5 دقیقه یا تا زمانیكه مخلوط سبزی نرم شود، بپزید حالا آبگوشت و كوفتهها را به مخلوط درون تابه بیفزائید.
درش را ببندید و 20 دقیقه روی حرارت نگه دارید. سپس در تابه را بردارید و 10 دقیقه دیگر یا تا زمانیكه كوفتهها كاملا بپزند و سس غلیظ شود، حرارت دهید. اكنون كوفتهها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز بیارائید.