آشپزباشی
روغن را در تابهی بزرگی حرارت دهید. سیر و گوشت را به آن اضافه كنید و هم بزنید تا گوشت سرخ شود و كاملا بپزد. حالا سس، سركه و رب را بیفزائید و هم بزنید تا زمانی كه سس، غلیظ شود.
مواد را به ظرف بزرگی منتقل سازید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند. حالا كره را در تابه حرارت دهید، ترهفرنگی را اضافه كنید و هم بزنید تا نرم شود.
تابه را از روی شعله بردارید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند. آنگاه سیبزمینی را بپزید و پوره كنید. ترهفرنگی را كف ظرف نسوز چربكردهای بریزید.
سپس، گوشت چرخكرده و بعد سیبزمینی را روی آن بریزید. پنیر را نیز روی آنها بپاشید. آنگاه تخممرغها، خامه، نمك و فلفل را با یكدیگر مخلوط كنید و آن را روی مخلوط بریزید.
5 دقیقه صبر كنید. حالا ظرف را بدون درپوش، به مدت 45 دقیقه یا تا موقعی كه روی آن طلائی رنگ شود، درون فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید.