آشپزباشی – ایران کوهستانی
ابتدا قابلمه مناسبی را تا نیمه آب كنید و یك قاشق سوپخوری نمك و قدری روغن به آن بیفزائید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه اسپاگتی را در آن بریزید تا بپزد و نرم شود.
سپس آن را در آبكش بریزید و كنار بگذارید. حالا در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز خردكرده را در آن تفت دهید و بعد قارچ را بیفزائید و تفت دهید. اكنون اسپاگتی را بیفزائید و مخلوط كنید.
گوشت،كمی از نمك، فلفل، آرد نخودچی و پیاز رنده كرده را ورز دهید تا چسبندگی لازم را پیدا كند. كاغذ آلومینیوم را روی میز كار بگذارید و با آب مرطوب كنید.
گوشت را روی آن پهن كنید و مواد فراهمكرده را رویش بریزید و رول كنید. در تابه مناسبی، روغن بریزید و رولت را در آن برشته كنید. حالا رب گوجهفرنگی، فلفلدلمهای، نمك، فلفل و زردچوبه را با یك پیمانه آب مخلوط كنید و روی رولت بریزید و به مدت 30دقیقه، در فر گرمكرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
اینك رولت را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و با حلقههای گوجهفرنگی و لیموترش بیارائید.