آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
آرد و نمك را الك كنید و در كاسهی مناسب و جاداری بریزید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان درآید.
حالا زردهی تخممرغ و آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا مواد خمیر شود.
آنگاه خمیر را اندكی ورز دهید تا نرم و لطیف شود و بعد آن را در كیسهی نایلونی بگذارید و 15 دقیقه، در یخچال استراحت دهید.
اكنون با وردنه، خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 5 میلیمتر باز كنید و در قالب پای به قطر 20 سانتیمتر پهن نمائید.
اضافیهای اطراف خمیر را بگیرید و با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد كنید تا هنگام پختن، كف نان پف نكند!
حالا قالب را در سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید و خمیر را به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید تا طلائی رنگ شود.
اینك كیش را با مواد میانی پر كنید، تخممرغها و خامه را با چنگال بزنید و روی مواد میانی بریزید و با پنیر بپوشانید.
حالا دوباره قالب را در سینی بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، قرار دهید تا كیش بپزد و پنیر طلائیرنگ شود.
روش تهیهی مایهی میانی
آبلیمو را روی ماهی بریزید و در ظرف نسوزی بگذارید.
روی ظرف را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید و ماهی را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.
آنگاه كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس قارچ را بیفزائید و 3 دقیقه، تفت دهید اینك ماهی، ادویه و جعفری را بیفزائید و مخلوط كنید.