آشپزباشی – سرورچاووشی
از هر خمیر هزارلا 4 نوار ببرید و هر نوار را به 3 قسمت مساوی تقسیم كنید. به این ترتیب 48 مستطیل 8×10 سانتیمتری از خمیر به دست میآید.
آنگاه مرغ، مارچوبه، خامه، تره و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس روی هر تكه خمیر، یك قاشق چایخوری از این مخلوط بریزید، لبههای خمیر را با تخممرغ مرطوب كنید.
خمیر را از درازا تا بزنید و دو طرف آن را به زیر تا كنید. حال خمیرهای پر كرده را در سینی چربكرده قرار دهید، رویشان تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه روی خمیر طلائی رنگ شود، در فر گرمكرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.