Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:05

خورش مُطنجن

خورش مُطنجن

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پیازخردكرده 1 عدد

 

روغن به میزان لازم

 

گوشت گوساله‌ خردكرده 500 گرم

 

سیر 2 حبه

 

كره 20 تا 30 گرم

 

ماست سفت 2 پیمانه

 

زعفران حل‌كرده 3 قاشق سوپخوری

 

خلال بادام 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

ابتدا یك عدد از پیازها را به صورت حلقه‌ای خردكنید و با كمی روغن تفت دهید. آن‌گاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید. بعد با مقدار كمی آب، بگذارید بپزد، در حدی كه حدود 1 پیمانه از آب گوشت باقی بماند.

حالا یك عدد پیاز باقیمانده را نیز خردكنید و با سیر و كره سرخ نمائید. ماست و زعفران را مخلوط سازید و همراه با پیاز و سیر سرخ شده، داخل قابلمه بریزید و شعله را خاموش كنید. اكنون خلال بادام، نمك و فلفل را به آن بیفزائید.

یادآوری1: این غذا را می‌توانید با برنج هم میل‌كنید، ولی در اصل با نان خورده می‌شود.

یادآوری 2: توجه داشته باشید كه پس از افزودن ماست به خورش آن را از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: انواع خورشآموزش خورشآشپزی با ماستطرز تهیه خورشدستور خورشآشپزباشیمواد اولیه خورشخورشخورش مُطنجناعظم گلزارمکنش تعداد بازديد: 1244 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است