آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
ابتدا یك عدد از پیازها را به صورت حلقهای خردكنید و با كمی روغن تفت دهید. آنگاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید. بعد با مقدار كمی آب، بگذارید بپزد، در حدی كه حدود 1 پیمانه از آب گوشت باقی بماند.
حالا یك عدد پیاز باقیمانده را نیز خردكنید و با سیر و كره سرخ نمائید. ماست و زعفران را مخلوط سازید و همراه با پیاز و سیر سرخ شده، داخل قابلمه بریزید و شعله را خاموش كنید. اكنون خلال بادام، نمك و فلفل را به آن بیفزائید.
یادآوری1: این غذا را میتوانید با برنج هم میلكنید، ولی در اصل با نان خورده میشود.
یادآوری 2: توجه داشته باشید كه پس از افزودن ماست به خورش آن را از روی حرارت بردارید.