آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
بادمجانها را در روغن سرخ کنید. آنگاه گوشت چرخکرده را به همراه پیاز سرخکرده، نمک، فلفل و زردچوبه در تابه تفت دهید.
رب گوجهفرنگی، نعنا و دانه کاج را نیز بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. سپس گوجهفرنگی را بیفزائید و مخلوط کنید و ظرف را کنار بگذارید.
حالا سفیده تخممرغ را بزنید تا فرم بگیرد و به آرامی با گوشت مخلوط کنید.
اینک ظرف مناسبی را انتخاب کنید و به ترتیب یک سوم از بادمجانها، سس، گوشت و نعناع را روی هم بچینید و اینکار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.
در نهایت روی موساکا را از هر دو پنیر بریزید و رویش قدری آرد سوخاری بپاشید. اکنون موساکا را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید.
روش تهیه سس: کره را روی حرارت آب کنید. آنگاه آرد را بیفزائید و تفت دهید. شیر و جوز را نیز افزوده و پیوسته هم بزنید. تا غلیظ شود.
سپس حرارت را کم کنید و زردهها را اضافه کرده و پیوسته هم بزنید. حالا سس را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.