Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

موساکای اسفناج

موساکای  اسفناج

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10  نفر

بادمجان (ورقه‌ای خرد کرده) 3 عدد درشت

روغن زیتون یک‌دوم پیمانه

گوشت چرخکرده  1 کیلوگرم

پیاز سرخکرده 3 قاشق چایخوری

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

نعنا (تازه خرد کرده) 2 قاشق سوپخوری

دانه کاج 150 گرم

گوجه‌فرنگی (بدون پوست و خرد کرده) 2 عدد

سفیده تخم‌مرغ  3 عدد همزده

اسفناج برگ درشت 150 گرم

پنیر گودا  (رنده کرده)  120 گرم

پنیر موزارلا کم چرب دالیا (رنده کرده) 120 گرم

آرد سوخاری  به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس:

کره  125 گرم

آرد  100 گرم

شیر  500 میلی‌لیتر

پودر جوز هندی  یک پینچ

زرده تخم‌مرغ  3 عدد

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید. آن‌گاه گوشت چرخکرده را به همراه پیاز سرخکرده، نمک، فلفل و زردچوبه در تابه تفت دهید.

رب گوجه‌فرنگی، نعنا و دانه کاج را نیز بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. سپس گوجه‌فرنگی را بیفزائید و مخلوط کنید و ظرف را کنار بگذارید.

حالا سفیده تخم‌مرغ را بزنید تا فرم بگیرد و به آرامی با گوشت مخلوط کنید.

اینک ظرف مناسبی را انتخاب کنید و به ترتیب یک سوم از بادمجان‌ها، سس، گوشت و نعناع را روی هم بچینید و اینکار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.

در نهایت روی موساکا را از هر دو پنیر بریزید و رویش قدری آرد سوخاری بپاشید. اکنون موساکا را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید.

روش تهیه سس: کره را روی حرارت آب کنید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و تفت دهید. شیر و جوز را نیز افزوده و پیوسته هم بزنید. تا غلیظ شود.

سپس حرارت را کم کنید و زرده‌ها را اضافه کرده و پیوسته هم بزنید. حالا سس را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللغذا با اسفناجغذای مدیترانه ایآشپزباشیاعظم گلزارمنشموساکاموساکای اسفناجطرز تهیه موساکای اسفناج تعداد بازديد: 2080 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است