تحریریه ماهنامه آشپزباشی – معصومه عیوضی
مارگارین را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه قارچ، آلو، قیسی، سیبزمینی، فلفل دلمهای و كرفس را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید.
حالا قدری آب درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم، مواد را بپزید. سپس زعفران، نمك و فلفل را بیفزائید و بگذارید مسما جا بیفتد. اكنون مسما را در ظرف مناسبی بكشید و خلال بادام و سس خامه را رویش بریزید و میل كنید.
روش تهیه سس خامه: كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا شیر را كمكم اضافه كنید و خوب هم بزنید تا سس بپزد و غلیظ شود. سپس نمك، فلفل، خامه، آبلیمو و جعفری را بیفزائید و سس را از روی حرارت بردارید.