Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

مسمای قارچ با سس خامه

مسمای قارچ با سس خامه

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مارگارین 100 گرم

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 200 گرم

 

آلو بخارا خیسانده 6 عدد

 

قیسی خیسانده  6 عدد

 

سیب‌زمینی ورقه‌ای خرد كرده  2 عدد

 

فلفل دلمه‌ای سبز خرد كرده 1 عدد

 

كرفس خرد كرده 2 ساقه

 

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

خلال بادام 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم سس خامه

 

كره 25 گرم

 

آرد سفید 2 قاشق سوپخوری

 

شیر 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

خامه 150 میلی‌لیتر

 

آبلیموتازه 2 قاشق سوپخوری

 

جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – معصومه عیوضی

 

مارگارین را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه قارچ، آلو، قیسی، سیب‌زمینی، فلفل دلمه‌ای و كرفس را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید.

حالا قدری آب درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم، مواد را بپزید. سپس زعفران، نمك و فلفل را بیفزائید و بگذارید مسما جا بیفتد. اكنون مسما را در ظرف مناسبی بكشید و خلال بادام و سس خامه را رویش بریزید و میل كنید.

روش تهیه سس خامه: كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا شیر را كم‌كم اضافه كنید و خوب هم بزنید تا سس بپزد و غلیظ شود. سپس نمك، فلفل، خامه، آبلیمو و جعفری را بیفزائید و سس را از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: آشپزی با قارچانواع مسماطرز تهیه مسمامسمای قارچمسما سس خامهآموزش مسما تعداد بازديد: 1375 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است