تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش
لوبیا را بخیسانید و بپزید. آنگاه گوشت را همراه با پیاز، فلفل و زردچوبه در قابلمه مناسبی بریزید، به میزان لازم آب به آن بیفزائید و بگذارید بپزد. در اواخر پخت، قدری نمك به گوشت بزنید.
سپس لوبیا را نیز درون گوشت بریزید و اندكی دارچین به آن بیفزائید. پس از چند دقیقه، خوراك گوشت را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با كته شوید میل كنید.
روش تهیه كته شوید: برنج را بخیسانید و همراه با آب، نمك، سیبزمینی و شوید، در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب برنج كشیده شود. سپس آن را به مدت تقریبی30 دقیقه، دم كنید.