تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
ابتدا ماست، ادویه تندوری، زنجفیل، سیر، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. آنگاه این مخلوط را به درون شکم ماهی و رویش بمالید. سپس برشهائی در هر دو طرف ماهی ایجاد کنید و حلقههای لیمو را داخل شکم ماهی بگذارید.
حالا ماهی را 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا مزهدار شود. آنگاه ماهی را در ظرف نسوزی بگذارید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه روی ماهی برشته و طلائی رنگ شد، آن را از فر درآورید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید. در صورت دلخواه ماهی را با چلو میل کنید.
یادآوری: ادویه تندوری را از عطاریها تهیه نمائید.