تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
آرد، نمك و مایه خمیر را در كاسه مناسبی بریزید و در وسط آن حفرهای ایجاد كنید. آنگاه آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر
مناسبی به دست آید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، 5 دقیقه ورز دهید و در كاسه چربكرده قرار دهید.
رویش را بپوشانید و 1-1/5 ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجم خمیر دوبرابر شود.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به قطر 30 سانتیمتر باز كنید و در سینی مناسب مایكروویو پهن نمائید و 5 دقیقه با برنامه پخت تركیبی مایكروویو و گریل بپزید.
اكنون خمیر نیمپز را از مایكروویو بیرون آورید و رویش سس بریزید و پنیر بپاشید. سپس سوسیس، بیكن، قارچ و فلفل دلمهای را رویش بچینید و پودر آویشن بپاشید.
آنگاه پیتزا را 8-10 دقیقه با قدرت 100درصد در مایكروویو بپزید.
روش تهیه سس پیتزا: 2 قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی را همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن مایع و 1 قاشق سوپخوری پیاز رنده كرده، نمك، فلفل و 1 قاشق چایخوری آویشن، در تابه مناسب بریزید و 1 دقیقه روی حرارت ملایم اجاق تفت دهید.