تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
کره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید. آنگاه پودر عصاره بره را در آب جوش حل کرده به مخلوط کره و آرد بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سوپ صاف و یکدست شود.
حالا کره را در تابه مناسبی آب کنید و ترهفرنگی را به آن بیفزائید و 5 دقیقه روی اجاق تفت دهید. اکنون ترهفرنگی و پرک جو خیسانده را در سوپ بریزید و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد.
حالا خامه را درون سوپ بریزید و آن را برای پذیرائی در سوپخوری بکشید.
یادآوری: برای آماده سازی ترهفرنگی قسمتهای سبز تیره را جدا سازید و باقیمانده آن را به شکل حلقههای نیم سانتیمتری برش بزنید. در آب سرد بخیسانید. سپس در صافی بریزید.