Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

سوپ تره‌فرنگی

سوپ تره‌فرنگی

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 50 گرم

 

آرد 50 گرم

 

پودر عصاره بره 3 عدد

 

آب جوش 1 لیتر

 

کره اضافی 25 گرم

 

تره فرنگی 500 گرم

 

پرک جو یک دوم پیمانه

 

خامه 150 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

کره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید. آن‌گاه پودر عصاره بره را در آب جوش حل کرده به مخلوط کره و آرد بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سوپ صاف و یکدست شود.

حالا کره را در تابه مناسبی آب کنید و تره‌فرنگی را به آن بیفزائید و 5 دقیقه روی اجاق تفت دهید. اکنون تره‌فرنگی و پرک جو خیسانده را در سوپ بریزید و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد.

حالا خامه را درون سوپ بریزید و آن را برای پذیرائی در سوپخوری بکشید.

یادآوری: برای آماده سازی تره‌فرنگی قسمت‌های سبز تیره را جدا سازید و باقیمانده آن را به شکل حلقه‌های نیم سانتیمتری برش بزنید. در آب سرد بخیسانید. سپس در صافی بریزید.

 

برچسب ها: انواع سوپسوپ تره‌فرنگیسوپ سفیدسوپ خامه ایروش تهیه سوپ سفید تعداد بازديد: 1334 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است