Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

فریتاتای سیب و پنیر چدار

فریتاتای سیب و پنیر چدار

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 8 عدد درشت

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

پنیر گودا یا چدار رنده كرده 120 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

كره 1 قاشق سوپخوری

 

سیب پوست كنده و خرد كرده 2 عدد درشت

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

فر را با دمای 230 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. تخم‌مرغ‌ها، سفیده‌های تخم‌مرغ، نیمی از پنیر، نمك و فلفل را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه كره را در تابه‌ی نچسبی بریزید و روی اجاق آب كنید و مایه‌ی فراهم كرده را در آن بریزید.

همینكه اطراف مایه قدری طلائی رنگ شد، برش‌های سیب را رویش بچینید و باقیمانده‌ی پنیر را بپاشید.

حالا تابه را در فر بگذارید و فریتاتا را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش فریتاتاآشپزی در فرفریتاتای سیبفریتاتای پنیرانواع فریتاتافری تاتا تعداد بازديد: 1216 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است