تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری
آرد را در ظرف مناسبی الك كنید و حفرهای در وسط آن ایجاد كنید. آنگاه مخلوط تخممرغها، شیر، نمك و روغن زیتون را در این حفره بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و یكدستی حاصل شود.
حالا خمیر را دو قسمت كنید و هر كدام را به شكل توپ در آورید. رویشان را بپوشانید و 30 دقیقه، در دمای محیط نگه دارید. اینك خمیرها را روی سطح آرد پاشیده به شكل دایره در آورید و نازك باز كنید.
سفیدهی تخممرغ را با قلم مو روی خمیرها بمالید و هر بار یك قاشق چایخوری از مواد میانی را با فاصله از یكدیگر، روی یكی از دایرههای خمیر بچینید.
اكنون دایرهی دوم خمیر را روی مواد میانی قرار دهید و با رولر كنگرهدار (پیتزا بُر) مربعهائی از خمیر ببرید به گونهای كه مواد میانی در وسط این مربعها قرار بگیرد (مانند تصویر).
اینك آنها را 8-10 دقیقه در آب جوش دارای نمك بپزید و با آب سرد آبكشی كنید تا به هم نچسبند! حالا پاستای پاكتی را در سس فراهمكرده بریزید و 5 دقیقه، روی حرارت بجوشانید.
آنگاه پاستای پاكتی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و داغ میل كنید.
روش تهیهی مواد میانی: فیلههای مرغ را خیلی ریز خرد كنید و همراه با پیاز، نمك و فلفل در ظرف مناسبی بریزید و قدری ورز دهید تا چسبندگی لازم را پیدا كند.
روش تهیهی سس: گوجهفرنگیها را در آب جوش قرار دهید و پوستشان را بكنید. آنگاه دانههایش را در آورید و ریز خرد كنید. سپس روغن زیتون را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. حالا گوجهفرنگیها و سیر را بیفزائید و ده دقیقه سس را بپزید.