Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

سالاد پاستا با (ماهی تن) و آرتیشو

سالاد پاستا با (ماهی تن) و آرتیشو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پاستا  500 گرم

 

روغن زیتون  6 قاشق سوپخوری

 

سیر خردكرده  2 حبه

 

فلفل قرمز تند و ساطوری‌كرده  3 عدد

 

زیتون سیاه هسته‌گرفته  1 پیمانه

 

آرتیشو خردكرده  400 گرم

 

كیپر خردكرده  2 قاشق سوپخوری

 

كنسرو ماهی تن بدون روغن  425 گرم

 

پنیر پارمسان  100 گرم

آشپزباشی

 

در ظرف بزرگی، آب را با مقداری نمك بجوشانید. حالا پاستا را داخل آن بریزید تا مغزپخت شود. سپس، آب اضافی آن را خالی كنید و رویش آب سرد بریزید. اكنون، 2 قاشق سوپخوری روغن را در تابه‌ای بریزید و گرم كنید، سیر و فلفل قرمز را بیفزائید و آن‌ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.

آن‌گاه پاستای پخته را درون تابه بریزید. همچنین باقی مواد یادشده در بالا را به آن اضافه كنید تا گرم شوند. اینك پنیر پارمسان را بیفزائید و سالاد را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیسالادسالاد پاستاآشپزباشیآموزش سالاد پاستامواد لازم سالاد پاستاسالاد با تن ماهی تعداد بازديد: 1202 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است