آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
قدری روغن، گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.
آنگاه رب گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را به همراه پیازداغ بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
حالا مواد را از روی حرارت برداشته، نخودفرنگی، ذرت و گشنیز را اضافه کنید و مخلوط نمائید.
سپس خمیر را روی سطح میز کار قرار دهید و با کره آغشته کنید و یک لایه دیگر خمیر رویش قرار دهید همین کار را تکرار کنید تا چهار لایه شود.
اینک روی سطح خمیر پنیر بپاشید و از مواد فراهم کرده رویش بریزید.
حالا از لبهلبة خمیر آن را رول کنید و در سینی فر بگذارید و رویش را با کره آغشته کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی شود.