آشپزباشی - سرمه جلیلی
مایه خمیر، شکر، آرد و نمک را با هم مخلوط کرده، آب ولرم و روغن زیتون را نیز بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر لطیف و یکدستی حاصل شود.
اگر خمیر چسبندگی داشت کمی آرد به آن اضافه کنید و اگر سفت بود اندکی آب گرم به آن بیفزائید.
آنگاه خمیر را به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید تا یکنواخت شود و داخلش حباب ایجاد گردد.
سپس خمیر را در کاسه مناسبی قرار دهید و رویش را با هوله مرطوب بپوشانید و در محیط آشپزخانه 5/1-2 ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.
اکنون خمیر را دو دقیقه دیگر ورز دهید و آن را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت یک سانتیمتر باز کنید و در قالب قرار دهید.
اینک سس کچاپ را روی سطح خمیر بمالید و دو سوم از پنیر را روی آن بریزید و به ترتیب پودر کاری، سوسیس، بادام زمینی، آناناس، موز و باقیمانده پنیر را روی خمیر بریزید .
و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.
یادآوری: مواد ذکر شده در دستور برای تهیه 500 گرم خمیر پیتزا میباشد.