Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:00

پیتزا آفریکانا

پیتزا  آفریکانا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

مایه خمیر فوری 1 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق چایخوری

آرد سفید  2 پیمانه

نمک یک‌دوم قاشق چایخوری

آب ولرم دو سوم پیمانه

روغن زیتون یک‌چهارم پیمانه

سس کچاپ  2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا  200 گرم

پودر کاری یک‌دوم قاشق چایخوری

سوسیس  100 گرم

بادام زمینی 2 قاشق سوپخوری

آناناس  2 حلقه

موز 1 عدد

آشپزباشی - سرمه جلیلی

مایه خمیر، شکر، آرد و نمک را با هم مخلوط کرده،‌ آب ولرم و روغن زیتون را نیز بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر لطیف و یکدستی حاصل شود.

اگر خمیر چسبندگی داشت کمی آرد به آن اضافه کنید و اگر سفت بود اندکی آب گرم به آن بیفزائید.

آن‌گاه خمیر را به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید تا یکنواخت شود و داخلش حباب ایجاد گردد.

سپس خمیر را در کاسه مناسبی قرار دهید و رویش را با هوله مرطوب بپوشانید و در محیط آشپزخانه 5/1-2 ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.

اکنون خمیر را دو دقیقه دیگر ورز دهید و آن را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت یک سانتیمتر باز کنید و در قالب قرار دهید.

اینک سس کچاپ را روی سطح خمیر بمالید و دو سوم از پنیر را روی آن بریزید و به ترتیب پودر کاری، سوسیس، بادام زمینی، آناناس، موز و باقیمانده پنیر را روی خمیر بریزید .

و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.

یادآوری: مواد ذکر شده در دستور برای تهیه 500 گرم خمیر پیتزا می‌باشد.

برچسب ها: آشپزباشیسرمه جلیلیآموزش پخت انواع پیتزاپیتزا افریکاناطرز تهیه پیتطا افریکانامواد لازم برای تهیه پیتزا افریکاناانواع پیتزاهای خوشمزه تعداد بازديد: 1685 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است