تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
سیبزمینیها را بپزید و پوره كنید. آنگاه پورهی سیبزمینی، زردهی تخممرغها، گشنیز، پیازچه، هر دو پنیر، سس و سیر را در كاسهی مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید.
سپس دستهایتان را به آرد بزنید و از مایهی فراهم كرده، هشت كتلت بسازید و در آرد بغلتانید.
حالا آرد اضافیشان را بگیرید و دو طرفشان را در روغن سرخ كنید. اكنون كتلتها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با سس فلفل شیرین میل كنید.
روش تهیهی سس فلفل شیرین
روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آنگاه پیاز و شكر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائیرنگ شود.
حالا فلفلهای دلمهای را 4 قسمت كنید، تخمهایشان را درآورید. فلفلها را كبابی كنید تا پوستشان بسوزد.
سپس پوستشان را بگیرید و فلفلها را خلالی خرد كنید و همراه با پیاز كاراملی، سركه و سبزی در ظرف مناسبی بریزید. رویش را بپوشانید و تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید.