آشپزباشی - فاطمه درویش
آرد، بیکینگپودر و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید. آنگاه کره را بیفزائید و با نوک انگشتان کره را با آرد مخلوط کنید تا بصورت خرده نان در آید.
حالا خامه را اضافه کنید و مخلوط نمائید تا به شکل خمیر درآید. سپس خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
اینک خمیر را روی سطح میز آرد پاشیده با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر مستطیلهایی به ابعاد 4×3 سانتیمتر برش بزنید.
حالا یک قاشق سوپخوری از مواد فراهم کرده روی خمیر بگذارید و یک لایه خمیر دیگر روی آن قرار دهید. سپس اطراف خمیر را با چنگال بهم بچسبانید، رویش زرده تخممرغ بمالید و کنجد بپاشید و در سینی فر بچینید.
اکنون در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه کلوچهها را بپزید.
روش تهیه مواد میانی: کره را در تابه مناسبی روی حرارت اجاق آب کنید. آنگاه پیاز را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید.
حالا قارچ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید سپس فیله ماهی، پودر سیر و جعفری را افزوده و قدری دیگر تفت دهید. اینک پنیر خامهای را اضافه کنید و با مواد مخلوط نمائید.