تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی
در قابلمهی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه پاستا فتوچینی و یك قاشق سوپخوری نمك، درون آبجوش بریزید و هفت دقیقه، پاستا را بپزید.
سپس آن را در صافی بریزید و بگذارید آبش كاملا گرفته شود. حالا روغن زیتون را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید.
پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا كرفس، هویج، كدو سبز و فلفل دلمهای را نیز، به پیاز اضافه كنید و تفت دهید.
پس از آن، گوجهفرنگیها را همراه با ادویه، نمك و فلفل به مخلوط سبزی بیفزائید، در تابه ببندید و بگذارید سبزی بپزد و آبش كشیده شود. اكنون فتوچینی را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید.
حالا فتوچینی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پنیر و ریحان تازه بیارائید.