تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
كره و روغن را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آنگاه ترهفرنگی و سیر را بیفزائید و سه دقیقه تفت دهید.
سپس در قابلمه را بگذارید و ده دقیقه ترهفرنگی را بپزید تا نرم شود.
حالا سیبزمینی، پوست لیمو، برگ بو و عصارهی سبزی حلكرده در آب را درون سوپ بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه بجوشانید تا سیبزمینی نرم شود.
اكنون سوپ را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سوپ پوره شود. اینك سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بریزید و با مواد رویه بیارائید.
روش تهیهی مواد رویه: روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. ترهفرنگی و سیر را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه در تابه را بگذارید و ده دقیقه ترهفرنگی را بپزید تا نرم شود.
اینك گوجهفرنگی را بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه سس را بپزید تا غلیظ شود. حالا ریحان را بیفزائید.