آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
تخممرغ، نمک، جعفری و فلفل دلمهایها را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه تابه مناسبی به قطر 28 سانتیمتر را با کره چرب کنید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا مایه فراهم کرده را در تابه بریزید و با حرارت ملایم و در بسته آن را بپزید.
سپس روی کاغذ روغنی پنکیک را برگردانید، رویش را با مواد میانی بپوشانید و از لبه آن را رول کنید و در کاغذ روغنی بپیچید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
هنگام سرو رولت را با کارد تیزی برش بزنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.
روش آمادهسازی مواد میانی: پنیر خامهای، قارچ، ژامبون، نمک، فلفل، پنیر پارمسان و پیازچه را در ظرف مناسبی مخلوط کنید.