تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
روغن را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود.
آنگاه سیبزمینی و آب مرغ را بیفزائید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، سوپ را بپزید تا سیبزمینی نرم شود.
اكنون سوپ را در كاسهی دستگاه غذاساز یا مخلوطكن بریزید و پوره كنید.
سپس سوپ را به همان قابلمه برگردانید، زعفران و خامه را بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سوپ كاملاً گرم شود.
حالا سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بریزید و با مواد رویه بیارائید.
روش تهیهی مواد رویه: ژامبون را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا ژامبون ترد و طلائی رنگ شود.
آنگاه ذرت و جعفری را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید. آنگاه تابه را از روی حرارت بردارید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید به جای ژامبون از سینهی مرغ پخته استفاده كنید.