تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
هر دو آرد را همراه با بیكینگپودر، در ظرف مناسبی الك كنید و ادویهها، نمك و سیر را بیفزائید.
آنگاه به میزان كافی آب به آن بیفزائید تا خمیر نسبتاً شلی همانند ماست غلیظ حاصل شود.
سپس روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
حالا گل كلم و كلم براكلی را بخارپز كنید تا قدری نرم شوند و با آب سرد آبكشی كنید و روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا كاملاً خشك شوند.
اكنون روغن را در تابهی عمیق و مناسبی بریزید و داغ كنید.
آنگاه گلچههای گل كلم، گلچههای كلم براكلی، حلقههای بادمجان و حلقههای كدو را در مایهی خمیری غوطهور سازید و در روغن فراوان داغ سرخ كنید.
سپس آنها را روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود. اكنون پاكورا را در ظرف مناسبی بچینید و با دیپ ماست میل كنید.
یادآوری: برای تهیهی دیپ ماست؛ همهی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. روی ظرف را بپوشانید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادهی مصرف شود.