Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

كدو ستاره‌ای با ریحان و عسل

كدو ستاره‌ای با ریحان و عسل

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

كنجد 1 قاشق سوپخوری

 

كدوی ستاره‌ای 12 عدد

 

روغن زیتون 2 قاشق چایخوری

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

عسل  1 قاشق سوپخوری

 

سس سویا 1 قاشق چایخوری

 

ارده 1 قاشق سوپخوری

 

ریحان خردكرده یك‌سوم پیمانه

آشپزباشی

 

ابتدا ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و دانه‌های كنجد را درون آن تفت دهید تا دانه‌ها تغییر رنگ دهند. بعد آن را از روی حرارت بردارید تا خنك شود. پس از شستن و خشك كردن كدوهای ستاره‌ای، با نوك كارد سر آن‌ها را درآورید و در ظرفی كه آب ریخته و روی حرارت قرار داده‌اید، بگذارید تا كدوها در آن اندكی نرم شوند.

بعد در تابه مناسب، روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز و سیر را در‌ آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. سپس عسل، سس سویا، ارده و ریحان را با هم مخلوط كنید و با مایه سیر و پیاز مخلوط سازید و روی كدوها بریزید. بعد آن‌ها را در ظرف نسوز مناسبی بگذارید.

رویشان كنجد بپاشید و به مدت 10 دقیقه در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. كدوی آماده را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیكدو ستاره‌ای با ریحانکدو ستاره ایآموزش کدو ستاره ایروش تهیه کدو ستاره ای تعداد بازديد: 3778 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است