آشپزباشی
ابتدا ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و دانههای كنجد را درون آن تفت دهید تا دانهها تغییر رنگ دهند. بعد آن را از روی حرارت بردارید تا خنك شود. پس از شستن و خشك كردن كدوهای ستارهای، با نوك كارد سر آنها را درآورید و در ظرفی كه آب ریخته و روی حرارت قرار دادهاید، بگذارید تا كدوها در آن اندكی نرم شوند.
بعد در تابه مناسب، روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. سپس عسل، سس سویا، ارده و ریحان را با هم مخلوط كنید و با مایه سیر و پیاز مخلوط سازید و روی كدوها بریزید. بعد آنها را در ظرف نسوز مناسبی بگذارید.
رویشان كنجد بپاشید و به مدت 10 دقیقه در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. كدوی آماده را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.