آشپزباشی- ايران كوهستانی
ابتدا در كاسه مناسبی، خامه، پنیر، خردل، تره و آویشن را مخلوط كنید.
حالا روی 4 عدد از نانها را با مخلوط فراهم كرده، بپوشانید و 4 نان دیگر را روی آنها بگذارید و محكم بفشارید.
لبههای نانها را ببرید و هر یك از ساندویچها را به صورت 8 مثلث كوچك برش بزنید.
اكنون مثلثها را به آرد آغشتهكنید. حال آنها را در مخلوط شیر و تخممرغ بزنید.
سپس در مخلوط آرد سوخاری و پنیر پارمزان بغلتانید و در سینی بچینید و یكساعت در یخچال بگذارید.
هنگام مصرف، ساندویچها را در روغن داغ سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند.
آنگاه روی دستمال كاغذی، روغن اضافی آنها را بگیرید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.