تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
نان باگت را در ظرف مناسبی بریزید و در آب یا شیر، بخیسانید. آنگاه آب اضافی را دور بریزید و گوشت، نعنا، تخممرغ، پنیر، سیر، نمک، فلفل و زیره را به نان بیفزائید و مخلوط کنید. حالا از مایه فراهم کرده، 6 عدد کتلت بسازید و در روغن سرخ نمائید.
اکنون گوجهفرنگی را با کاهو و نعنا (اضافی) مخلوط کنید و نانها را شکاف دهید. سپس نیمی از مخلوط گوجهفرنگی را همراه با پیاز، درون نانها بریزید و کتلت را رویش بگذارید. آنگاه باقیمانده سبزیجات را روی کتلت بریزید.