Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

كباب چوبی سیب‌زمینی و پنیر

كباب چوبی سیب‌زمینی و پنیر

shooroshirin3

0 0

آسان

3 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی 2-3 عدد متوسط

پنیر گودای رنده كرده 120 گرم

نمك 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

گشنیز خرد كرده 50 گرم

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

پیاز خرد كرده 1 نصفه

چیلی ریز خرد كرده 2-3 عدد

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

خرده نان به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ‌كردن به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

سیب‌زمینی‌ها را بپزید، پوستشان را بگیرید و پوره كنید. آن‌گاه پنیر را به پوره سیب‌زمینی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا نمك، فلفل، گشنیز، آبلیمو، پیاز و چیلی را نیز به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از این مایه، بردارید و به شكل بیضی درآورید و مانند كباب به سیخ چوبی بكشید.

اكنون آن‌ها را ابتدا در تخم‌مرغ و سپس در خرده‌نان بغلتانید و دست‌كم 30 دقیقه، در یخچال نگه دارید. اینك به میزان كافی روغن، در تابه مناسبی بریزید و كباب‌های سیب‌زمینی را در آن سرخ كنید تا طلائی‌رنگ و برشته شوند. اینك كباب‌‌ها را در ظرف مناسب پذیرائی بچینید و با سس گوجه‌فرنگی میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزي با سيب زمينيكباب چوبی سیب‌زمینی و پنیرآموزش كباب چوبيمواد لازم كباب چوبيروش تهيه كباب چوبي تعداد بازديد: 3257 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است