تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
سیبزمینیها را بپزید، پوستشان را بگیرید و پوره كنید. آنگاه پنیر را به پوره سیبزمینی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا نمك، فلفل، گشنیز، آبلیمو، پیاز و چیلی را نیز به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از این مایه، بردارید و به شكل بیضی درآورید و مانند كباب به سیخ چوبی بكشید.
اكنون آنها را ابتدا در تخممرغ و سپس در خردهنان بغلتانید و دستكم 30 دقیقه، در یخچال نگه دارید. اینك به میزان كافی روغن، در تابه مناسبی بریزید و كبابهای سیبزمینی را در آن سرخ كنید تا طلائیرنگ و برشته شوند. اینك كبابها را در ظرف مناسب پذیرائی بچینید و با سس گوجهفرنگی میل كنید.