آشپزباشی – معصومه عیوضی
هویج، فلفل دلمهای، نخودفرنگی، جعفری، ذرت و قارچ را در سهقاشق سوپخوری روغن در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و 1 دقیقه تفت دهید. آنگاه پنیر، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس خمیر پیراشكی را پهن كنید و هر بار قدری از مایه فراهمكرده، وسط هر خمیر بگذارید و بپیچید. اینك دستپیچها را در ظرف نسوز چربكرده قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد برشته كنید حالا دستپیچ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با سس میل كنید.
روش تهیه سس: كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه آرد را بیفزائید و تفت دهید. حالا زرده تخممرغ، نمك، فلفل و پنیر پارمسان را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید. سپس بادام هندی را به سس بیفزائید.