آشپزباشی
آرد، نمك و كره را در ظرفی بریزید؛ با نوك انگشت مخلوط كنید آنگاه شیر یا ماست را كمكم بیفزائید و به صورت دورانی هم بزنید تا خمیر لطیفی به دست آید.
حالا خمیر را در كیسه نایلونی به مدت نیمساعت در یخچال استراحت دهید. بعد روی میز كار آرد بپاشید و یك دوم خمیر را به شكل دایره به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و در قالب چربكرده مخصوص پای به قطر 23 سانتیمتر قرار دهید.
بعد مواد میانی را روی خمیر بچینید آنگاه بقیه خمیر را نیز باز كنید و روی مواد میانی قرار دهید حالا اطراف خمیر را به همدیگر بچسبانید و روی آن را با مخلوط زرده تخممرغ و زعفران زرین نمائید و به مدت نیمساعت در یخچال بگذارید.
سپس آن را با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر (تاون) قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.
روش تهیه مواد میانی
سر میگوها را جدا كنید. پوست آنها را بگیرید. بعد با چاقوی نوكتیز، سرتاسر پشت میگوها را چاك بزنید و پس از جداسازی رشته سیاه، آنها را تمیز نمائید.
آنگاه به مخلوط سویاسس، سس گوجهفرنگی، سس خردل، پودر زنجفیل و كاری، نمك و فلفل آغشته كنید تا مزهدار شوند. سپس در آرد ذرت بغلتانید. حالا در ظرف مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و میگوها را در آن سرخ كنید. اكنون فلفل دلمهای خردكرده را تفت دهید، كوكتلهای ورقه كرده را نیز كمی تفت دهید بعد همه مواد را با هم مخلوط نمائید.