Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

مرغ تيكا (هندی)

مرغ تيكا (هندی)

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

سینه‌ی مرغ 6 عدد (1 كیلوگرم)

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 3 حبه

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

تخم گشنیز آسیاب‌كرده 2 قاشق چایخوری

 

زیره‌ی آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری

 

ادویه‌ی گرام‌ماسالا یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر چیلی یك‌دوم قاشق چایخوری

 

ماست 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

رنگ قرمز خوراكی 1 پینچ

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

هر یك از سینه‌های مرغ را دو قسمت كنید و رویشان برش‌های عرضی و عمیقی ایجاد نمائید.

آن‌گاه باقیمانده‌ی مواد را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید و تكه‌های مرغ را در آن بخوابانید.

روی ظرف را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید.

سپس هر دو طرف مرغ‌ها را در تابه‌ی چدنی، روی اجاق برشته كنید و بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغغذای هندیآشپزی هندیمرغ تيكاادویه گرام ماسالامرغ معطر تعداد بازديد: 1493 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است