تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. آنگاه دارچین، هل، میخك و برگ بو را بیفزائید و 25-30 ثانیه تفت دهید.
سپس حرارت اجاق را قدری زیاد كنید و گوشت را درون همان تابه بریزید و تفت دهید تا رنگش تغییر كند و آبش كشیده شود.
حالا پیاز، زنجفیل و سیر را بیفزائید و 5-6 دقیقه روی حرارت تفت دهید.
اینك رب گوجهفرنگی، زردچوبه، تخم گشنیز و زیره را به گوشت اضافه كنید و 3-4 دقیقهی دیگر، آن را بپزید.
آنگاه ماست، آرد نخود و پودر چیلی را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید و به مخلوط گوشت بیفزائید.
اكنون حرارت اجاق را كم كنید و آب گرم را به آن بیفزائید.
در تابه را بگذارید و خوراك را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه، بپزید.
در این میان گاهی آن را هم بزنید تا سس ته نگیرد!
حالا نعنا و گشنیز را به خوراك بره بیفزائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.