آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
آنگاه قالب کیش به قطر 20 سانتیمتر را قدری چرب کنید.
حالا آرد، کره، زرده تخممرغ و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بصورت خرده نان در آید.
سپس آب را کم کم بیفزائید تا خمیر لطیف و یکدستی حاصل شد.
اینک خمیر را در کیسه نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس خمیر را روی میز به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید و در قالب کیش قرار دهید.
حالا آن را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.
اکنون در فر به مدت 8 دقیقه قرار دهید سپس مواد میانی را فراهم سازید و در خمیر نیمپز شده به آرامی بریزید و به مدت 45 دقیقه با دمای 160 درجه سانتیگراد آن را بپزید.
روش تهیه مواد میانی
تخممرغ، زرده تخممرغ و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و 30 ثانیه با همزن برقی بزنید.
آنگاه خامه را بیفزائید و مجدداً همزن را روشن کنید و 10 ثانیه دیگر بزنید.
سپس یکسوم از برگ تربچه و پنیر موزارلا را به آن بیفزائید و مخلوط کنید و باقیماندهی برگ تربچه را روی خمیر بپاشید.
حالا مخلوط فراهم کرده را به آرامی داخل خمیر بریزید.