Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:06

کیش برگ تربچه

کیش برگ تربچه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

آرد یک و یک‌چهارم پیمانه

کره سرد خرد کرده 125 گرم

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

آب یخ 2 قاشق چایخوری 

مواد لازم میانی 

برگ تربچه ریز خرد کرده 50 گرم

تخم‌مرغ 3 عدد

زردة تخم‌مرغ 1 عدد

نمک به میزان لازم

خامه صبحانه سه‌چهارم پیمانه

پنیر موزارلا رنده‌کرده دالیا 120گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

آن‌گاه قالب کیش به قطر 20 سانتیمتر را قدری چرب کنید.

حالا آرد، کره، زرده تخم‌مرغ و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بصورت خرده‌ نان در آید.

سپس آب را کم کم بیفزائید تا خمیر لطیف و یکدستی حاصل شد.

اینک خمیر را در کیسه نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

سپس خمیر را روی میز به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید و در قالب کیش قرار دهید.

حالا آن را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.

اکنون در فر به مدت  8 دقیقه قرار دهید سپس مواد میانی را فراهم سازید و در خمیر نیم‌پز شده به آرامی بریزید و به مدت 45 دقیقه با دمای 160 درجه سانتیگراد آن را بپزید.

روش تهیه مواد میانی

تخم‌مرغ، زرده تخم‌مرغ و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و 30 ثانیه با همزن برقی بزنید.

آن‌گاه خامه را بیفزائید و مجدداً همزن را روشن کنید و 10 ثانیه دیگر بزنید.

سپس یک‌سوم از برگ تربچه و پنیر موزارلا را به آن بیفزائید و مخلوط کنید و باقیمانده‌ی برگ تربچه را روی خمیر بپاشید.

حالا مخلوط فراهم کرده را به آرامی داخل خمیر بریزید. 

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآشپزباشیشور و شیرینکیش برگ تربچهروش تهیه کیش برگ تربچهدستور تهیه کیش برگ تربچهروش تهیه کیش تعداد بازديد: 773 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است