تحریریه ماهنامه آشپزباشی – معصومه عیوضی
پاستا را در آب جوش و نمك بپزید و در صافی بریزید. آنگاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق گرم كنید. سپس اسفناج و پیازچه را بیفزائید و تفت دهید تا آب اسفناج كشیده شود.
اكنون قارچ، براكلی، نمك، فلفل، سیر و زنجفیل را نیز بیفزائید و تفت دهید. حالا زیتون و خامه را درون سس فراهم كرده بریزید و مخلوط كنید. اینك پاستا پخته را به سس افزوده و مخلوط كنید. اكنون خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با پنیر بیارائید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید، پنیر را با آب لبو رنگآمیزی كنید.