آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
میگوها را پاك كنید، بشوئید و خشك كنید. آنگاه میگوها را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. سپس روغن، سیر، زنجفیل، نمك، شكر، گشنیز و آرد ذرت را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا نیمی از سفیده تخم مرغ را به مخلوط میگو بیفزائید و هم بزنید تا مایه، چسبنده شود. اكنون از مایه فراهم كرده 20 توپ بسازید و آنها را در كنجد بغلتانید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید.
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. سپس توپهای میگو را در روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند. اینك توپهای سوخاری شده میگو را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود و آنها برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.