تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
2 عدد از پیازها را ریز خرد كنید و در نیمی از كره، روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.
آنگاه پیاز را از تابه درآورید و باقیماندهی آن را نیز ریز خرد كنید و در باقیماندهی كره بریزید.
سپس سیر و زنجفیل را نیز بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود.
حالا چیلی و تمامی ادویهها را به آن اضافه كنید و تفت دهید تا عطرشان بلند شود.
اكنون گوشت را به این مخلوط بیفزائید و تفت دهید و ماست را در شش نوبت به مواد درون تابه بیفزائید و هر بار خوب هم بزنید.
آنگاه گوجهفرنگی خرد كرده را بیفزائید، در قابلمه را بگذارید و دوپیازه را به مدت تقریبی یكونیم ساعت بپزید.
اینك در قابلمه را بردارید و خوراك را 30 دقیقهی دیگر یا تا زمانیكه گوشت كاملاً نرم شود، بپزید.
حال پیاز سرخكردهی كنار گذاشته را همراه با مخلوط سبزی معطر و ادویهی گرام ماسالا، به دوپیازه بیفزائید و آن را بلافاصله از روی حرارت بردارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.