آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
ورمیشل را در مخلوط آب و یك قاشق سوپخوری روغن بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبكش كنید و كنار بگذارید. آنگاه باقیمانده روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید.
سپس زنجفیل، شكر و زعفران به آن بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید. حالا گلاب را به آن بیفزائید و چند دقیقه صبر كنید تا آب اضافیاش تبخیر شود. در این میان قدری كره در تابه بریزید، روی اجاق بگذارید و تخممرغ را در آن بشكنید و هم بزنید.
اكنون صبر كنید تا تخممرغ ببندد و بعد آن را خرد كنید و روی ورمیشل بریزید. اینك بلالیت را با مخلوط مغزها بیارائید.