تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
به منظور تهیه طرز تهیه قورمه مرغ، مرغ را بپزید و بگذارید خنك شود. آنگاه 125 میلیلیتر از آب مرغ را نگه دارید و استخوانهای مرغ را بگیرید و گوشتش را خرد كنید.
سپس كره را در تابهی بزرگ و مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. پیاز و سیر را به آن بیفزائید و 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
حالا زنجفیل، پودر چیلی، زردچوبه، تخم گشنیز، هل، دارچین و نمك را به آن بیفزائید و 5 دقیقهی دیگر تفت دهید.
اكنون مرغ و آب مرغ را اضافه كنید و 2 دقیقه بپزید.
سپس آرد را در اندكی از شیر حل كنید و به مواد درون تابه، بیفزائید و باقیماندهی شیر را اضافه و بجوشانید.
حالا حرارت را كم كنید، در تابه را بگذارید و قورمه را 10 دقیقهی دیگر بپزید. اینك خامه را بیفزائید و بعد از 2 دقیقه قورمه را از روی حرارت بردارید.
اكنون قورمه را همراه با چلو در ظرف مناسب پذیرائی بكشید و با گشنیز بیارائید.