آشپزباشی - سرمه جلیلی
قابلمه مناسبی را تا نیمه آب کنید و روی حرارت بجوش آورید و قدری نمک در آن بریزید. آنگاه ورقه های لازانیا را به مدت 8 -10 دقیقه بپزید.
سپس ورقههای لازانیا رادر آبکش بریزید و با آب سرد شسته و کنار بگذارید.
حالا عصاره مرغ رادر آب داغ حل کنید. و در کاسه مناسبی، مرغ ریش ریش کرده، عصاره آب مرغ، پنیر خامهای و یک فنجان پنیرموزارلا را مخلوط کنید.
اکنون یکسوم از سس اسپاگتی را ته ظرف نسوزی بریزید، روی آن 3 ورق لازانیا قرار دهید.
بعد از مخلوط مرغ را روی ورقههای لازانیا بگذارید و دوباره سس اسپاگتی را رویش بریزید و باقیمانده پنیر موزارلا را بیفزائید.
اینک لازانیا را در فر گرم کرده با دمای 175 درجة سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بپزید.
روشتهیه سس اسپاگتی:
پیاز خرد کرده را با اندکی روغن تفت دهید. آنگاه رب، نمک، فلفل و گوجه را بیفزائید و کمی دیگر تفت دهید.
سپس آن را اضافه کرده و اجازه دهید تا سس جا بیفتد و غلیظ شود.