Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:18

لازانیای مرغ

لازانیای مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر  

لازانیا  6 ورق

عصاره آب‌مرغ  1 عدد

آب جوش  یک چهارم پيمانه

سینه مرغ پخته شده (بدون استخوان )  3تکه

پنیر خامه ای  250 گرم

پنیر موزارلا رنده شده دالیا  2 پيمانه

سس اسپاگتی  750 میلی‌لیتر

مواد لازم برای تهیه سس اسپاگتی

پیاز 1 عدد

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

گوجه‌فرنگی (ریز خرد کرده) 1 عدد

آشپزباشی - سرمه جلیلی

قابلمه مناسبی را تا نیمه آب کنید و روی حرارت بجوش آورید و قدری نمک در آن بریزید. آن‌گاه ورقه های لازانیا را به مدت 8 -10 دقیقه بپزید.

سپس ورقه‌های لازانیا رادر آبکش بریزید و با آب سرد شسته و کنار بگذارید.

حالا عصاره  مرغ رادر آب داغ حل کنید. و در کاسه مناسبی، مرغ ریش ریش کرده، عصاره آب مرغ، پنیر خامه‌ای و یک فنجان پنیرموزارلا را مخلوط کنید.

اکنون یک‌سوم از سس اسپاگتی را ته ظرف نسوزی بریزید، روی آن 3 ورق لازانیا قرار دهید.

بعد از مخلوط مرغ را روی ورقه‌های لازانیا بگذارید و دوباره سس اسپاگتی را رویش بریزید و باقیمانده پنیر موزارلا را بیفزائید.

اینک لازانیا را در فر گرم کرده با دمای 175 درجة سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بپزید.

روشتهیه سس اسپاگتی:

پیاز خرد کرده را با اندکی روغن تفت دهید. آن‌گاه رب، نمک، فلفل و گوجه را بیفزائید و کمی دیگر تفت دهید.

سپس آن را اضافه کرده و اجازه دهید تا سس جا بیفتد و غلیظ شود.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیسرمه جلیلیلازانیای مرغطرز تهیه لازانیای مرغلازانیا با پنیر دالیامواد لازم برای تهیه لازانیای مرغ تعداد بازديد: 1147 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است