آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
فر را با دمای 200 درجه سانتيگراد گرم كنيد. سفيده تخممرغها را همراه با كرم تارتار در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد و آن را 15 دقيقه، كنار بگذاريد.
آنگاه زرده تخممرغها، پيازچه، پنير، شير، آرد، پودر سير، نمك و فلفل را در ظرف ديگری بريزيد و خوب هم بزنيد.
بوقلمون را نيز بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا سفيده تخممرغها را با همزن برقی بزنيد تا سفيد شود و فرم بگيرد.
اكنون يكچهارم از سفيده زده شده تخممرغ را به مخلوط زرده تخممرغها بيفزائيد و با ليسك، به آرامی مخلوط كنيد.
سپس باقيمانده سفيدهها را بيفزائيد و به آرامي مخلوط نمائيد تا پف سفيده تخممرغ از بين نرود! حال شش ظرف نسوز را به گنجايش 150 ميليليتر، چرب كنيد و آرد بپاشيد و مایه فراهم كرده سوفله را در آنها بريزيد.
مراقب باشيد كه يك چهارم از حجم ظرفهای سوفله، خالي بماند! اينك ظرفهاي سوفله را در سینی فر بچينيد و در فر بگذاريد.
آنگاه دمای فر را به 175 درجه سانتيگراد، كاهش دهيد و سوفله را به مدت تقريبي 20-22 دقيقه يا تا زمانيكه كاملا پف كند و طلائی رنگ شود، بپزيد.