تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
ابتدا برنج را بخیسانید، سپس آن را بپزید و آبكش كنید. آنگاه در تابه مناسبی، 30 گرم از كره را بریزید و روی اجاق آب كنید. میگو و سیر را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید.
اینك تابه دیگری را روی اجاق بگذارید و 30 گرم از كره را در آن آب كنید. فلفل دلمهایها را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. حالا فلفل، میگو، كنسرو ذرت، نخودفرنگی، قارچ، پودر كاری، زعفران و نمك را با هم مخلوط كنید.
نیمی از باقیمانده كره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. برنج آبكشیده و مخلوط فراهم كرده را لابه لای هم در قابلمه بریزید و باقیمانده كره را رویش بدهید و به مدت تقریبی30دقیقه، پلو را دم كنید.