Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 21 آذر 1403 - 00:04

سوپ پیازچه و خامه

سوپ پیازچه و خامه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 25 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد كوچك

 

پیازچه خردكرده  150 گرم

 

سیب‌زمینی پوست‌‌گرفته و خردكرده 225 گرم

 

آب مرغ 600 میلی‌لیتر

 

خامه 350 میلی‌لیتر

 

نمك و فلفل سفید به میزان لازم

 

آبلیمو 30 میلی‌لیتر

 

پیازچه و گشنیز برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

كره را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد پیاز و پیازچه را اضافه كنید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا نرم و سبك شود. سپس سیب زمینی و آب مرغ را بیفزائید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت بگذارید.

آن‌گاه در ظرف غذاساز بریزید و به صورت پوره درآورید. اكنون روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد در ظرف سوپ بریزید و كم‌كم خامه را بیفزائید. حالا قبل از پذیرائی، آبلیمو را اضافه نمائید و روی آن را تزئین كنید.

 

برچسب ها: سوپآموزش آشپزیآشپزباشیژینوس نوروزیسوپ پیازچه و خامهسوپ پیازچهسوپ با خامهسوپ با پیازچه تعداد بازديد: 1211 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است