Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

کباب کفتا (لبنانی)

کباب کفتا (لبنانی)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر 

پیاز  رنده کرده 1عدد متوسط

گوشت چرخکرده 500 گرم

جعفری ساطوری کرده 100گرم

بهارات (ادویه) 1 قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

نان پیتا 1 بسته

آشپزباشی - کیان رنجبر 

پیاز، را به گوشت چرخکرده اضافه کنید.

آن‌گاه جعفری، بهارات و نمک را افزوده، خوب ورز دهید.

حالا 30 دقیقه گوشت را در یخچال قرار دهید.

سپس گوشت را به سیخ  بکشید و روی صفحه گریل بپزید.

کباب آماده شده را با نان پیتا سرو نمائید.

یادآوری

سیخ‌های چوبی را یک ساعت قبل در آب بخیسانید، تا هنگام پخت کباب نسوزد.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیغذای لبنانیآشپزی لبنانیآشپزباشیکباب کفتادستور تهیه کباب کفتاروش تهیه کباب کفتاطرز تهیه کباب کفتا تعداد بازديد: 1278 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است