تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مریم کریم پور
آرد، نمك و مایه خمیر را در كاسه مناسبی بریزید و كره، شیر، شكر و تخممرغها را بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود.
سپس آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و 1/5 ساعت در دمای محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 7 سانتیمتر دایرههائی از خمیر ببرید.
حالا روی هر دایره خمیر، دو قاشق چایخوری از مایه میانی بگذارید و خمیر را از سه طرف جمع كنید تا به شكل مثلث درآید؛ سپس آن را برگردانید و در سینی چربكرده بچینید.
رویشان تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پیراشكی طلائی رنگ شود.
روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آنگاه پیازچه و قارچ را بیفزائید و تفت دهید. سپس برنج را بیفزائید و مخلوط كنید.