Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

آلبرانیا

آلبرانیا

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-4 نفر

کدو حلقه‌ای خرد کرده 1 عدد کوچک

گوجه فرنگی حلقه‌ای خرد کرده  1 عدد کوچک

بادمجان حلقه‌ای خرد کرده  1 عدد کوچک

پیاز حلقه‌ای خرد کرده 1 عدد کوچک

نمک و فلفل به میزان لازم

مخلوط دانه فلفل سیاه، گشنیز و زیره پودر کرده  1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

ماست غلیظ  یک‌دوم پیمانه

زعفران دمکرده  به میزان لازم

آشپزباشی - مریم منصوبی

کدو، گوجه‌فرنگی، بادمجان و پیاز را در کاسه‌ای بریزید و با نمک، فلفل و مخلوط ادویه‌ها مزه‌دار کنید.

آن‌گاه در چوب‌های کوکتل کوتاه به‌طور منظم فرو برید و سطح‌شان را به روغن زیتون اسپری کنید و به مدت 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 240 درجهسانتیگراد قرار دهید.

اینک روی هر کدام از آلبرانیاها را مخلوط ماست و زعفران بریزید و در ظرف مناسبی قرار دهید و سرو نمائید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللغذای سالمآشپزباشیغذای بدون گوشتغذای سادهآلبرانیامریم منصوبی تعداد بازديد: 1038 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است