گروه آشپزی
آرد و كره را در ظرف مناسبی بریزید و با نوك انگشتتان كره را با آرد مخلوط كنید تا مانند خرده نان شود. آنگاه آب سرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و حدود نیمساعت در یخچال نگهدارید. سپس روغن را در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
حالا سیبزمینی، هویج و سیر را بیفزائید و 10 دقیقه تفت دهید. اكنون ادویه و مخلوط عصاره سبزی و آب را اضافه كنید. در ظرف را بگذارید و 15 دقیقه مواد را بپزید.
اكنون خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز كنید و قالب بزنید. حالا یك قاشق سوپخوری از مایه را در آن بریزید و خمیر را مانند قطاب بپیچید. اینك در فر گرم به مدت 25 دقیقه با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. كلوچهها را گرم میل نمایید.