Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

كلوچه كاری و سبزی

كلوچه كاری و سبزی

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 225 گرم

 

كره 100 گرم

 

آب سرد 4 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

سیب‌زمینی خردكرده 2 عدد متوسط

 

هویج‌ خردكرده  1 عدد

 

سیر له‌كرده  1 حبه

 

پودر كاری 1 قاشق چایخوری

 

پودر زیره سبز یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر فلفل قرمز یك‌دوم قاشق چایخوری

 

قرص عصاره سبزی 1 عدد

 

آب  60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

گروه آشپزی

 

آرد و كره را در ظرف مناسبی بریزید و با نوك انگشتتان كره را با آرد مخلوط كنید تا مانند خرده نان شود. آن‌گاه آب سرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و حدود نیم‌ساعت در یخچال نگه‌دارید. سپس روغن را در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

حالا سیب‌زمینی، هویج و سیر را بیفزائید و 10 دقیقه تفت دهید. اكنون ادویه و مخلوط عصاره سبزی و آب را اضافه كنید. در ظرف را بگذارید و 15 دقیقه مواد را بپزید.

اكنون خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز كنید و قالب بزنید. حالا یك قاشق سوپخوری از مایه را در آن بریزید و خمیر را مانند قطاب بپیچید. اینك در فر گرم به مدت 25 دقیقه با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. كلوچه‌ها را گرم میل نمایید.

 

برچسب ها: آموزش كلوچهكلوچهكلوچه كاریكلوچه سبزیانواع كلوچهطرزتهیه كلوچهمواد اولیه كلوچه تعداد بازديد: 1249 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است