تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
آبلیمو و روغن زیتون را در كاسه مناسبی بریزید، ماهی و مرغ را در این سس بخوابانید، رویش را بپوشانید و دستكم 2 ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید.
آنگاه ماهی و مرغ را در صافی بریزید و در دستگاه غذاساز پوره كنید. حالا پیازچه و شوید را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. هویج را بفشارید و آبش را دور بریزید. سپس تخممرغها و آب را در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال هم بزنید تا صاف و یكدست شود.
اكنون تابه كوچكی را به قطر 15 سانتیمتر چرب كنید و روی اجاق بگذارید و سه املت در آن تهیه كنید. یكی از املتها را در بشقاب تختی بگذارید و قدری از مخلوط فراهمكرده ماهی و مرغ را رویش بریزید.
مراقب باشید كه حدود 2 سانتیمتر از لبههای املت خالی بماند. اینك قدری از هویج رندهكرده روی مخلوط قبلی بپاشید و املت را رول كنید. پنجره سیمی را روی ظرف نسوزی قرار دهید و ظرف را از آب جوش پر كنید.
به گونهای كه پنجره سیمی 2 سانتیمتر داخل آب باشد. سپس رولهای پر كرده املت را روی پنجره سیمی بچینید و مراقب باشید كه انتهای قسمت رول شده در زیر قرار بگیرد.
رویشان را بپوشانید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر بپزید. همینكه رولهای ماهی خنك شدند، آنها را به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با سس معطر میل كنید.
روش تهیه سس معطر: آب جوش، قرص مرغ، نعنا، گشنیز، سیر و عسل را در ظرف مناسب و كوچكی بریزید و روی اجاق بجوشانید تا حدود یك چهارم از مایعات سس تبخیر شود.
آنگاه سس را صاف كنید و دوباره درون همان ظرف بریزید. سپس آرد ذرت را در آب (اضافی) حل كنید و به سس بیفزائید. دوباره آن را روی حرارت بجوشانید تا سس غلیظ شود. حالا تره را بیفزائید و سس را از روی حرارت بردارید.