آشپزباشی – سرور چاووشی
قابلمه مناسب و بزرگی را از آب پر كنید، دو قاشق چایخوری از نمك را در آن بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه اسپاگتی را در آب جوش بپزید تا نرم شود و بعد در آبكش بریزید.
در تابه مناسبی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس فیله مرغ را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا نمك باقیمانده، فلفل، آبلیمو، قارچ، كدو و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید.
اینك مخلوط فراهمكرده را با اسپاگتی مخلوط كنید و در ظرف مناسب پذیرائی بریزید.