آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
کره و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه سیر، بیکن و پیازچه را تفت دهید.
حالا مواد را از روی حرارت برداشته تا خنک شود. سپس به همراه گوشت، خردل، خرده نان، جعفری و مریم گلی در ظرف مناسبی بریزید و خوب ورز دهید.
اینک قالب لوف 21×14 را با کاغذ روغنی بپوشانید نیمی از گوشت را در قالب بریزید و بفشارید، قارچها را رویش قراردهید و باقیمانده گوشت را اضافه کنید و سطح آن را صاف کرده و بفشارید تا منسجم شود.
حالا روی قالب را با فویل بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 1 ساعت بپزید.
اینک ترین را از قالب خارج کرده و با کارد تیزی برش بزنید و به همراه کرم پنیر آن را سرو نمائید.
روش تهیه کرم پنیر: روغن زیتون، پیازچه، مریم گلی، خردل، پنیر خامهای و ماست چکیده را مخلوط کنید.