آشپزباشی - سرور چاووشی :
روشتهیه
قابلمهی بزرگ و مناسبی را از آب پر كنید، دو قاشق چایخوری از نمك را در آن بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه اسپاگتی را به مدت تقریبی 7 دقیقه در آب جوش بپزید و بعد در آبكش بریزید. حالا روغن را در تابهی مناسب و گودی بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. اكنون گوشت را بیفزائید و تفت دهید تا رنگ آن تغئیر كند. آنگاه رب گوجهفرنگی، نمك باقیمانده، فلفل سیاه، فلفل دلمهای، نخودفرنگی و آبلیمو را بیفزائید و 5 دقیقهی دیگر، سس بلونیز را تفت دهید. آنگاه اسپاگتی را با سس مخلوط كنید و در ظرف مناسبی بریزید.
یادآوری
میتوانید از نخودفرنگی كنسروی نیز استفاده كنید.
در صورت دلخواه میتوانید پس از مخلوط كردن سس بلونیز با اسپاگتی آن را در ظرف نسوزی به گنجایش 2 لیتر بریزید، رویش 1 پیمانه پنیر موزارلای رنده كرده بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید.
درباره پاستا
پاستا دارای تنوع فراوانی است. همواره سعی كنید از پاستای باكیفیت استفاده كنید كه دارای صددرصد آرد گندم است. پاستای خشك، معمولاً تا مدتها خاصیتش باقی میماند. اما اگر شما كیسهی پاستا را باز میكنید و آنها را در ظرف درپوشیده نگه میدارید، صبر كنید تا پاستای داخل شیشه تمام شود، آنگاه كیسهی بعدی را باز كنید و محتویات آن را در شیشه بریزید تا تاریخ مصرفش رعایت شود.